IT

sortering i cpp

02. januar 2004 af IngenKenderDagen (Slettet)
sidder med et projekt om sammenligning af sorterings algoritmer.... hvis der er nogen der ka hjælpe vil jeg gerne høre fra jer... sidder med en parse error i bubblesort jeg ikke forstår og en quicksort der ikke gider virke..

Brugbart svar (1)

Svar #1
02. januar 2004 af Sam

Smid koden og fejlbeskeden om så skal jeg se på den.

Brugbart svar (1)

Svar #2
02. januar 2004 af Sam

om = op

Brugbart svar (1)

Svar #3
02. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

#include
#include
#include
#include
#include

int udskrivrandom();
int sort();
int udskrivsort();
int a[1000];
int n=10;
int flipped=0;


//MAIN!!
main(){
udskrivrandom();
sort();
udskrivsort();
system("PAUSE");
return 0;
}
//MAIN SLUT!!

//starter med at lave datasættet
int udskrivrandom(){
cout
";
for(int k=0; k a[k]=rand();
cout";
}
}

//sorterer datasættet
int sort(){
for (int i = 1; i for (int j = 0; j<i/> if (a[j] > a[j+1]) {
int T = a[j];
a[j] = a[j+1];
a[j+1] = T;
flipped=1;
}
if (flipped==1){
goto sort();
}
}
}
}

//udskriver de sorterede tal
int udskrivsort(){
cout
\
Det sorterede datasaet: \
";
for(int i=0; i cout";
}
}





-------------------------

ingen kommentarer om selve måden at lave det på tak, er nybegynder så...

får fejlen:
parse error before `(' i linie 42...

Brugbart svar (1)

Svar #4
02. januar 2004 af Lasse

Nu har jeg ikke lige en compiler installeret for tiden, men det første der springer mig i øjnene er at dine 3 funktioner er sat til at returnere en int... prøv at rette det til void, da funktionerne ikke returnere noget.

Brugbart svar (1)

Svar #5
02. januar 2004 af Lasse

Ups havde ikke lige set din kommentar i bunden... sorry ;)

Brugbart svar (1)

Svar #6
09. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

Har desværre heller ingen compiler kørende pt. og jeg kan ikke få øje på nogen syntaksfejl.

Men selv om du frabeder dig kommentarer, kunne du så ikke forklare os hvad meningen er med variablen flipped?

Brugbart svar (1)

Svar #7
11. januar 2004 af Brian (Slettet)

Hej IngenKender... jeg har fået startet en glemt C++ compiler op - det er lidt længe siden jeg har brugt det. Er det her noget vi skal arbejde videre med?

Skriv et svar til: sortering i cpp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.