IT
Programmering
09. maj 2006 af
Villærer (Slettet)
Hej.
Jeg bruger liberty basic, og jeg har fundet den her kode til at kryptere med liberty basic:
input "Enter score to encrypt > ";score$
print "OK, let's encrypt ";score$
print
gosub [writeScoreFile]
print "Encrypted score is ";encryptedScore$
gosub [readScoreFile]
print "Unencrypted score is ";scoreRead$
end
[writeScoreFile]
encryptedScore$ = ""
open "score.txt" for output as #score
for a = 1 to len(score$)
encryptedScore$ = encryptedScore$+chr$(asc(mid$(score$,a,1)) xor 22)
next a
#score, encryptedScore$;
close #score
return
[readScoreFile]
scoreRead$ = ""
open "score.txt" for input as #score
line input #score, fileScore$
close #score
for a = 1 to len(fileScore$)
scoreRead$ = scoreRead$+chr$(22 xor asc(mid$(fileScore$,a,1)))
next a
return
Det virker sådan set fint nok, men jeg kunne godt bruge en forklaring om hvordan koden virker sådan step by step hvad hver enkelt kode gør.
Jeg bruger liberty basic, og jeg har fundet den her kode til at kryptere med liberty basic:
input "Enter score to encrypt > ";score$
print "OK, let's encrypt ";score$
gosub [writeScoreFile]
print "Encrypted score is ";encryptedScore$
gosub [readScoreFile]
print "Unencrypted score is ";scoreRead$
end
[writeScoreFile]
encryptedScore$ = ""
open "score.txt" for output as #score
for a = 1 to len(score$)
encryptedScore$ = encryptedScore$+chr$(asc(mid$(score$,a,1)) xor 22)
next a
#score, encryptedScore$;
close #score
return
[readScoreFile]
scoreRead$ = ""
open "score.txt" for input as #score
line input #score, fileScore$
close #score
for a = 1 to len(fileScore$)
scoreRead$ = scoreRead$+chr$(22 xor asc(mid$(fileScore$,a,1)))
next a
return
Det virker sådan set fint nok, men jeg kunne godt bruge en forklaring om hvordan koden virker sådan step by step hvad hver enkelt kode gør.
Skriv et svar til: Programmering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
