Engelsk
1.g., referat...
11. januar 2004 af
SP anonym (Slettet)
Hej, vi skal skrive et referat om Claras day af Penelope Lively. Det skal skrives i nutid.... nogle der har lyst til at give en kommentar??
The story is about a fifteen-year-old girl, Clara. She lives with her mother, and her mother’s boyfriend Stan. One day Clara strips off all her close in the school, in front off everyone. The fact that she draws attention to herself result in the principle demands Clara to her office to talk about her behaviour. Clara says nothing. The Head sends a letter to Clara’s mother, to confront her with the unacceptable behaviour. At home Clara and her mother barely talk to each other, and when they do, they talk clichés. Clara’s mother does not talk about Clara’s problems or feelings; she uses all her energy on Stan and their relationship. When the mother receives the letter from the Head she starts laughing and shows it to her boyfriend Stan, and they both have a laugh. At the end of the story Clara just cries alone in the kitchen.
The story is about a fifteen-year-old girl, Clara. She lives with her mother, and her mother’s boyfriend Stan. One day Clara strips off all her close in the school, in front off everyone. The fact that she draws attention to herself result in the principle demands Clara to her office to talk about her behaviour. Clara says nothing. The Head sends a letter to Clara’s mother, to confront her with the unacceptable behaviour. At home Clara and her mother barely talk to each other, and when they do, they talk clichés. Clara’s mother does not talk about Clara’s problems or feelings; she uses all her energy on Stan and their relationship. When the mother receives the letter from the Head she starts laughing and shows it to her boyfriend Stan, and they both have a laugh. At the end of the story Clara just cries alone in the kitchen.
Svar #1
11. januar 2004 af Belief (Slettet)
close = clothes
off = of
"The fact that she draws attention to herself result in the principle demands Clara to her office to talk..."
Den sætning ville jeg skrive om. Den lyder lidt mærkelig.
"They talk clichés"
Den ville jeg også omskrive til noget andet.
Så ville jeg nok også tage mange af de kommaer væk. Man bruger dem meget lidt i engelsk.
off = of
"The fact that she draws attention to herself result in the principle demands Clara to her office to talk..."
Den sætning ville jeg skrive om. Den lyder lidt mærkelig.
"They talk clichés"
Den ville jeg også omskrive til noget andet.
Så ville jeg nok også tage mange af de kommaer væk. Man bruger dem meget lidt i engelsk.
Skriv et svar til: 1.g., referat...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
