IT
GB..
13. juni 2006 af
Zutte (Slettet)
Er der en, der kan klare mig, hvordan rækkefølgen er?
Hvad er større end GB? Hvad er mindre end GB? MB? Og hvad kommer efter det? KB??..
Jeg ville være meget glad, hvis en kunne svare på dette.
Hvad er større end GB? Hvad er mindre end GB? MB? Og hvad kommer efter det? KB??..
Jeg ville være meget glad, hvis en kunne svare på dette.
Svar #1
13. juni 2006 af de_gale (Slettet)
Byte > Kb > Mb > GB > Terabyte > noget med Petra(?)byte
Der går 1024 MB på en GB, kan ikke lige huske de andre
Der går 1024 MB på en GB, kan ikke lige huske de andre
Svar #2
13. juni 2006 af Mitton (Slettet)
8 bits = 1 byte
1024 bytes = 1Kb
1024Kb = 1 MB
osv...gigabyte (GB), terabyte(TB), petabyte (PB), exabyte(EB) og så har man vist plads nok :P
1024 bytes = 1Kb
1024Kb = 1 MB
osv...gigabyte (GB), terabyte(TB), petabyte (PB), exabyte(EB) og så har man vist plads nok :P
Skriv et svar til: GB..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
