IT

Hjælp; Powerpoint???

15. september 2006 af Mariek (Slettet)
Hej

Jeg ville høre, om det er muligt at downloade Powerpoint?? Jeg har nemlig brug for programmet hurtigst muligt, men jeg ville høre om jeg kunne finde programmet på en side, som er tilgængelig til downloading??

Med håb om at høre fra jer

Hilsen Marie K.

Brugbart svar (1)

Svar #1
15. september 2006 af figaro8 (Slettet)

hmm har du ikke office pakken?

Brugbart svar (1)

Svar #2
15. september 2006 af Akademic (Slettet)

Det er ikke muligt at downloade pp, hvis du finder en hjemmeside er det en ulovlig en. Det eneste (rigtige) du kan gøre er at enten købe office pakken, eller låne installations-cd'en af en.

Brugbart svar (1)

Svar #3
15. september 2006 af SomeOneMore (Slettet)

#0 Powerpoint er en del af officepakken, som koster knaster, og derfor ikke kan downloades. Heller ikke som trial. Men hvis du har en officepakke, som figaro8 skriver, skulle den gerne være deri. (sammen med word, excel m.fl. afhængig af licens)

Hvis du desperat står og har brug for den, kan du købe en "student and teacher" version direkte ved Microsoft for knap 1.000 kr, afhængig af dollarkursen, her (bemærk det kun er engelsk version):
http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&pcid=f4bdb504-c05e-4aa6-8fd4-e4e4cccd1174

Jeg købte almindelig professionel udgave til mac, der, på tilbud, kostede 5000 kr, så det er skam billigt i forhold til.

Ellers kan du også finde andre versioner på dansk, eks. 2003 professional (stadig den nyeste mener jeg) til pc, for knap 3000 kr, eller en home edition til lige knap 900 kr. (faktisk 100 kr billigere end dansk student and teacher version :O), her:
http://edbpriser.dk/Products/Listprices.asp?ID=151747

Brugbart svar (1)

Svar #4
15. september 2006 af SomeOneMore (Slettet)

Desuden er den home-edition jeg linker til i #3, en licens til 3 pc'er i samme hustand. Du kan altså indstallere den lovligt på din egen stationære, din egen bærbar, og evt. en på en af dine familiemedlemmers pc :D

Brugbart svar (1)

Svar #5
16. september 2006 af Waterhouse (Slettet)

Ellers vil jeg tro at OpenOffice's "Impress" kan omtrent det samme - kig på http://www.openoffice.org/product/impress.html

Og så er det gratis! :O

Skriv et svar til: Hjælp; Powerpoint???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.