Historie
senatot
10. december 2006 af
Lisa02 (Slettet)
Senator = nutidens folketing?
Svar #1
10. december 2006 af akadina (Slettet)
Senator = et medlem af et senat
Senat =
1.) andetkammeret i visse parlamenter med tokammersystem, fx det amerikanske
2.) (hist.) den rådgivende forsamling i den romerske adelsrepubli
(kilde:Politikens Nudansk Ordbog)
Senat =
1.) andetkammeret i visse parlamenter med tokammersystem, fx det amerikanske
2.) (hist.) den rådgivende forsamling i den romerske adelsrepubli
(kilde:Politikens Nudansk Ordbog)
Skriv et svar til: senatot
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
