Teknologi

PV-skema

01. januar 2007 af Lil' cat (Slettet)
Er der nogen der kan fortælle mig hvordan man laver et pv-skema.. Evt. give et eksempel..

På forhånd tak..

Brugbart svar (2)

Svar #1
01. januar 2007 af sapiens (Slettet)

er p = tryk og V = volumen?

Brugbart svar (2)

Svar #2
01. januar 2007 af mathon

pV = nRT

er T konstant?

Svar #3
01. januar 2007 af Lil' cat (Slettet)

Det er teknologi, hvilket ikke har noget med fysik eller noget at gøre.. Det er et skema hvor man vurderer nogle løsningsforslag i forhold til hinanden og derved finder ud af hvilken man vil lave..

Brugbart svar (2)

Svar #4
01. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)

Der er en rigtig god guide til at lave et pv-skema i min teknologibog så vidt jeg husker. Problemet er bare, at jeg ikke kan finde den lige nu. :-/
Hvis jeg finder den, skal jeg nok skrive guiden i denne tråd.

Brugbart svar (2)

Svar #5
01. januar 2007 af sapiens (Slettet)

hehe :P

Svar #6
01. januar 2007 af Lil' cat (Slettet)

Okai.. Håber meget du finder det.. Og helst ikke om for lang tid.. :)

Skriv et svar til: PV-skema

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.