Teknologi
differentialligning
15. april 2007 af
sellew (Slettet)
Gør rede for at f(x)=kvadratrod(x)*e^-x er løsning til
dy/dx=y(1/(2x)-1)
hvordan?
tak
dy/dx=y(1/(2x)-1)
hvordan?
tak
Svar #1
15. april 2007 af mathon
f'(x) = 1/(2sqr(x)*e^-x + sqr(x)*e^-x*(-1), som du selv reducerer til y(1/(2x)-1)
Svar #2
10. juni 2007 af adj1 (Slettet)
Når man skal redegøre for at et udtryk er løsning til en differentialligning er det som oftest nemmest at differentiere udtrykket og reducere lidt så man får det ønskede.
Det plejer jo at være nemmere at differentiere end at integrere.
Det plejer jo at være nemmere at differentiere end at integrere.
Skriv et svar til: differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
