Oldtidskundskab

Hjælpelærer

17. maj 2007 af Panthers88 (Slettet)
Hey..

Jeg søger en hjælpe lærer i Oldtidskundskab fra den 6. juli, der skal sætte mig op til eksamen. Personen skal være lærer. Kender i nogle ?

Mange tak.

Brugbart svar (1)

Svar #1
17. maj 2007 af Romulus (Slettet)

Hmmm, umiddelbart er det svært. Tror du bliver nødt til at spørge lærere fra din egen skole, hvis du har krav om, at det skal være en lærer..

Brugbart svar (1)

Svar #2
17. maj 2007 af MiaMette (Slettet)

Læreren må ikke give undervisning efter man har fået at vide, hvad man skal op i (men min lærer sagde til os: jeg vil befinde mig i dette lokale på mandag, underforstået: man kan komme og spørge spørgsmål), så det bliver ikke din egen lærer :)
Desuden tror jeg generelt ikke, at du kan få en "rigtig" gymnasielærer til at undervise dig... mit forslag vil være at danne læsegrupper sammen med andre fra din klasse.

Brugbart svar (1)

Svar #3
17. maj 2007 af Romulus (Slettet)

#2
Jeps, helt enig..!

Tror vedkommende bliver nødt til at acceptere, at det bliver umuligt at få en gymnasielærer som tutor. Evt. kunne du jo få hjælp af andre kompetente indenfor området..

Brugbart svar (1)

Svar #4
17. maj 2007 af Marcus (Slettet)

Jeg er enig med både MiaMette og Romulus, og vil dertil tilføje at du jo altid kan spørge herinde. Vi er da nogle stykker, som har nogenlunde styr på oldtidskundskab. Så, don't be shy :)

Skriv et svar til: Hjælpelærer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.