Oldtidskundskab

Karakter i faget

24. maj 2025 af Quarr - Niveau: C-niveau

Hej, jeg skal desværre om en uges tid til eksamen i oldtidskundskab C. I den anledning vil jeg gerne spørge jer derude om hvad jeg som minimum skal have i karakter til eksamen for at bestå faget. Jeg endte med 00 i årskarakter.


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. maj 2025 af ringstedLC

Almindelig gnm.-snitberegning:

\begin{align*} \frac{\textup{\AA rskarakter\,+\,Eksamenskarakter}}{\textup{Antal\,karakterer}} &\geq \textup{Best\aa et} \\ \frac{0+\textup{Eksamenskarakter}}{2} &\geq 2 \\ \textup{Eksamenskarakter} &\geq ... \end{}

Der er ikke nogen forskel på beregningen af gennemsnittet i dansk og andre fag.

Igen: https://softit.dk/snit.asp?page=STX


Skriv et svar til: Karakter i faget

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.