IT

tænke-højt-test

15. juni 2007 af AnnikaS (Slettet)
Hey

Skal op og forsvare mit it-projekt her i næste uge.

Til fremlæggelsen har jeg tænkt mig at fremlægge tænke højt testen, har fået 3 forskellige personer til at teste den. Alle på hver deres niveau, altså mindre øvet, øvet og meget øvet. Men problemet er at jeg kun har en måde hvorpå de kan komme gennem mit projekt, altså det er ikke en hjemmeside jeg har lavet, men en cd-rom, hvor brugeren kan booke en ferie. Og har kun lavet en mulig booking, pga tidsmangel.. Så de kan ikke få forskellige opgaver de skal løse. I stedet har jeg lavet forskellige spørgsmål, vedr. brugervenligheden, som de skal ha liggende ved siden af og tage stilling til mens de går gennem cd-rommen. Mit spørgsmål er så om det overhoved er "lovligt", altså er det så stadig under tænke højt testen?

De ting de så måske kritisere, skal jeg lave dem om inden fremlæggelsen, eller skal jeg bare fortælle hvad der er kommet frem gennem testen, og sige hvad jeg har tænkt mig at ta til mig af deres kritik og ændre i hurtigst muligt?


Brugbart svar (2)

Svar #1
15. juni 2007 af SomeOneMore (Slettet)

Det første spørgsmål om hvorvidt det stadig er under tænke højt testen kan jeg ikke svare dig på, for forstår ikke meget af det du har skrevet. Det virker lidt rodet. Men ang. 2. del, så skal du bare fortælle om kritikken og hvordan dette kunne ændres. Du skal ikke begynde at arbejde videre på det konkrete produkt inden (med mindre du har oceaner af tid, men det giver ikke så meget ekstra i sidste ende alligevel)

Svar #2
17. juni 2007 af AnnikaS (Slettet)

Okay Tak..:)..

Den første del er lidt rodet ja.. er også selv lidt forvirret. Men altså i en tænke højt test får testpersonerne jo normalt nogle opgaver de skal udføre. Og når jeg nu har valgt at mine i stedet for en opgave skal have nogle spørgsmål liggende ved siden af som de så hele tiden skal tage stilling til når de går gennem cdrommen, er det så stadig under tænke højt test?

Skriv et svar til: tænke-højt-test

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.