Teknologi

Eksamen

20. juni 2007 af Cecimort (Slettet)
Hej

Jeg har behov for at få afklaret nogle spørgsmål, som min lærer ikke har været i stand til at svare på i forbindelse med eksamen i teknologi B i 2.g.

Jeg kan forstå ud fra bekendtgørelsen at projektet skal fremlægges ved en 30 minutters eksamination.
Skal denne fremlæggelse foregå via en powerpoint præsentation, eller er det nok at fremlægge det mundligt uden powerpoint?

Skal der andre ting med til fremlæggensen end:
- Problemstillingen
- Hvordan løses problemet/produktet?
- Perspektivering

Jeg håber på hjælp, da jeg har mange uafklarede ting mht. eksamen, da min klasse er det første hold min lærer har haft, og han er derfor ikke så rutineret endnu.

Brugbart svar (2)

Svar #1
20. juni 2007 af -Zeta- (Slettet)

Det er valgfrit om man bruger powerpoint eller ej, men et præsentationsmateriale har da klart sine fordele.

Du kan også proppe noget teori med i fremlæggelsen, det gjorde jeg i al fald.

Husk evaluering af projektet til sidst.

Brugbart svar (2)

Svar #2
20. juni 2007 af T.Fuglsang (Slettet)

Som #1 siger så er det valgfrit med powerpoint eller ej, men jeg vil også stærkt anbefale noget powerpoint. Da jeg var til teknologi eksamen fik jeg en højere karakter end min makker og dette skyldes en bedre fremlæggelse. Min fremlæggelse var bygget op omkring et powerpoint show.

Med hensyn til hvad din fremlæggelse skal indeholde så er det jo helt valgfrit, men jeg ville foreslå at du kort fortæller om projektet for lige at få sensor ind på hvilket projekt det drejer sig om. Derefter vil jeg foreslå at du beskæftiger dig med noget som ikke står i din afleverede rapport, da sensor allerede har læst dette. Ud over dette syntes jeg det er godt at forsøge at komme ind på hvad der er skidt i projektet. Alle laver fejl og alle har mangler i et hvis omfang, og hvis du selv ser dem og selv kommer ind på dem vil sensor se at du selv kan vurdere og optimere dit projekt. Der ud over vil dette muligvis holde sensor fra at stille spørgsmål vil disse fejl og mangler. Til slut vil jeg lige som #1 komme med en evaluering/konklution på projektet, også for at få en god og naturlig afslutning af fremlæggelsen.

For mig at se ligger det svære i fremlæggelsen, i at finde noget som er meget relavant for projektet men som ikke er omtalt i rapporten. Men hvis du har noget som du ikke nåede at få lavet i projektet vil det være oplagt at få med i fremlæggelsen

Jeg håber du forstår hvad JEG mener, men det er naturligvis total valgfrit hvad du vil komme ind på ved fremlæggelsen af projektet.

Svar #3
20. juni 2007 af Cecimort (Slettet)

Tusinde tak for jeres svar.. :)

Skriv et svar til: Eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.