IT
source code
18. september 2007 af
pa8n (Slettet)
"public class Person
{
private String name;
private int age;
private int iq;
/**
* The persons name.
*/
public Person (String newName)
{ name = newName;
}
/**
* = the intelligence qoutient of the person
*/
public int getIntelligence() {
return iq;
}
/**
* Sets the intelligence qoutient to iq
*/
public void setIntelligence(int iq) {
}
public String getName()
{
return name;
}
public int getAge()
{
return age;
}
public void setName(String n)
{
}
public void setAge(int a)
{
age = a;
}
public void birthday()
{
}
/**
* Is the person a Child?
* @return true if the person is a Child, otherwise false
*/
public boolean isChild() {
return (0 <= age && age <= 17);
}
/**
* Is the person a Pensioener?
* @return true if the person is a pernsioner, otherwise false
*/
public boolean isPensioner() {
return (67 <= age && age <= 250);
}
/**
* Is the person a Teenager?
* @return true if the person is a Teenager, otherwise false
*/
public boolean isTeentager() {
return (13 <= age && age <= 19);
}
/**
* Is the person a menzaner
* @return true if the peson has an iq over 140.
*/
public boolean isMenzaner () {
return (140 <= iq);
}
}"
{
private String name;
private int age;
private int iq;
/**
* The persons name.
*/
public Person (String newName)
{ name = newName;
}
/**
* = the intelligence qoutient of the person
*/
public int getIntelligence() {
return iq;
}
/**
* Sets the intelligence qoutient to iq
*/
public void setIntelligence(int iq) {
}
public String getName()
{
return name;
}
public int getAge()
{
return age;
}
public void setName(String n)
{
}
public void setAge(int a)
{
age = a;
}
public void birthday()
{
}
/**
* Is the person a Child?
* @return true if the person is a Child, otherwise false
*/
public boolean isChild() {
return (0 <= age && age <= 17);
}
/**
* Is the person a Pensioener?
* @return true if the person is a pernsioner, otherwise false
*/
public boolean isPensioner() {
return (67 <= age && age <= 250);
}
/**
* Is the person a Teenager?
* @return true if the person is a Teenager, otherwise false
*/
public boolean isTeentager() {
return (13 <= age && age <= 19);
}
/**
* Is the person a menzaner
* @return true if the peson has an iq over 140.
*/
public boolean isMenzaner () {
return (140 <= iq);
}
}"
Svar #1
18. september 2007 af pa8n (Slettet)
jeg bruger bluej i java.
så har jeg et problem med intelligens-metoderne. Hvordan løser jeg dem?
så har jeg et problem med intelligens-metoderne. Hvordan løser jeg dem?
Skriv et svar til: source code
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
