IT

Algoritme

03. oktober 2007 af pa8n (Slettet)
public int euklid(int a, int b)
{
int r;
int q;
if(a > b) {
while(r > 0) {a = b * q + r;} ///////

}
}

Svar #1
03. oktober 2007 af pa8n (Slettet)

"Start med at implementere en funktion euklid, der givet to tal a og b finder den største fælles divisor mellem disse."

Og jeg har gjort følgende, som står i #0.

Hvordan løser jeg problemet?

Brugbart svar (1)

Svar #2
03. oktober 2007 af sheaf (Slettet)

Du skal blot implementere Euklid's algoritme sådan som han selv har givet den. Mit Java-kendskab er perifert. Med dette forbehold kunne een løsning være:

public static int sfd(a,b){
while(b != 0){
if(a > b) a = a-b;
else b = b-a;
} return a;
}

Svar #3
03. oktober 2007 af pa8n (Slettet)

#2 Hvor en static-metode?

Svar #4
03. oktober 2007 af pa8n (Slettet)

#2 Hvor en static-metode?

Brugbart svar (1)

Svar #5
18. oktober 2007 af davie (Slettet)

Strengt taget definerede Euclid denne, MEGET mere effektive algoritme...

public int euclid(int a, int b){
if(a==0)
return b;
if(b==0)
return a;
if(a>b)
return euclid(a%b,b);
return euclid(b%a,a);
}

Brugbart svar (1)

Svar #6
05. december 2009 af Matthusa (Slettet)

Formlen for algoritmen er a=qxb+r d.v.s et stykke som SFD = største fælles divisor SFD ( 112,12 ) tilfældig vil se sådan ud :

a som er det største af tallene    112 =   9x12+4

                                                            12 =    3 x4+o   tallet til venstre fra nullet ( som betyder ende ) er SFD

det var en let en ...             

HILSEN 7.A


Skriv et svar til: Algoritme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.