IT

JAVA

26. oktober 2007 af E=m*c^2 (Slettet)
Hej!
er der nogen der ved hvad det her betyder i JAVA!

res.set(k,A[r][k]*v.get(r)+res.get(k));

k = kolonne
r = række
A er en matrice
v er en vektor

Brugbart svar (1)

Svar #1
27. oktober 2007 af pa8n (Slettet)

ja

Brugbart svar (1)

Svar #2
30. oktober 2007 af Fassos (Slettet)

#0 Hvilke sprogprogrammering er det?

Skriv et svar til: JAVA

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.