IT
LIDT HJÆLP!
19. november 2007 af
E=m*c^2 (Slettet)
Hej er der nogen der ved hvordan jeg kan løsse denne her problem i java?
vi har en m x m matrice som er symetrisk dvs. at der er nuller igennem diagonalen.
og så skal vi i hvert række finde den mindste tal.
vi har en m x m matrice som er symetrisk dvs. at der er nuller igennem diagonalen.
og så skal vi i hvert række finde den mindste tal.
Svar #1
19. november 2007 af Riemann
Hvis du har en 1D-array med N tal kan du finde det største element således
temp= array[0];
for( i=1;i<N;i++)
{
if(array[i]>temp)
temp = array[i];
}
Når for-løkken har kørt er "temp" lig max-værdien.
Ovenstående er C-kode, men det skulle undre mig meget, om man ikke stort set kunne gøre det på samme måde i java.
temp= array[0];
for( i=1;i<N;i++)
{
if(array[i]>temp)
temp = array[i];
}
Når for-løkken har kørt er "temp" lig max-værdien.
Ovenstående er C-kode, men det skulle undre mig meget, om man ikke stort set kunne gøre det på samme måde i java.
Skriv et svar til: LIDT HJÆLP!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
