Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Case til socialisering

14. december 2007 af Mulde88 (Slettet)
Hej alle

Jeg er lidt i panik ;-) Jeg sidder som mange andre og skriver SRP med en opgaveformulering fra mine vejledere, der siger nedenstående:

Opgaveformulering:
Overordnet problemformulering:
Hvordan socialiseres børn i førskolealderen i dag, og hvilken betydning har dette for børnenes senere liv?

Arbejdsopgaver:
Lav en kort empirisk og teoretisk redegørelse for børns socialisering i førskolealderen i det senmoderne samfund med fokus på familier og institutioner.
Undersøg hvordan børn socialiseres i førskolealderen i dag, idet du anvender psykologisk og sociologisk teori i en analyse af udvalgte case(s) og interview(s). Gør dig metodiske overvejelser omkring hvordan du udvælger, bearbejder og analysere din empiri.
Diskuter hvilken betydning overstående får for børnenes senere liv. Udvælg selv hvilke dele af børnenes senere liv, du vil fokusere på.
_____________________

Jeg har nu skrevet det redegørende (som fylder 7 sider.. det er for meget, ikk?), og jeg skal bruge en case! Men jeg kan bare ikke finde nogen overhovedet!! Hjælp!

Og et tillægsspøgsmål.. Ved nogle hvor meget hhv det redegørende, det analyserende og det diskuterende skal fylde? Cirka?

Mange hilsner

Kamilla

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2007 af Nekonti (Slettet)

Til tillægsspørgsmålet, så er det det analyserende og især det diskurende niveau, der giver points.
Så det er helt klart på analysen og diskussionen der der skal satses. Prøv at finde en balance. Din redegørelse skal være i en længde,, så du kan lave en analyse med påstande/fakta taget fra din redegørelse. Analysen skal have en dybde, så du ud fra dine analyser kan lave en god og velargumenteret diskussion (hvor argumenterne trækkes fra din analyse).

Skriv et svar til: Case til socialisering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.