Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

TAKSONOMI???

18. december 2007 af Sabrina_Valentin (Slettet)
Hej...

Jeg tænkte på, er det vigtigt at opgaven er delt skarpt op i taksonomiske niveauer??? Altså SKAL redegørelse stå først og så de efterfølgende niveauer nedenunder eller må man gerne blande det lidt ind i hinanden???

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. december 2007 af Mester_Bean (Slettet)

Min problemformulering ligger overhovedet ikke op til den opdeling, så det har været umuligt at dele min op i de tre taksonomiske niveauer... Dog vil det alligevel være mærkeligt, hvis du vurderer før du analyser og redergør

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. december 2007 af Christinana (Slettet)

#1 Hvad ligger din probform da op til? Jeg har svært ved at se, hvordan man kan undgå at starte med de redegørende niveau.

Svar #3
18. december 2007 af Sabrina_Valentin (Slettet)

altså jo jeg har selvfølgelig redegjort for noget først... men for eksempel, så skal jeg inddrage en artikel i min besvarelse, og der skal jeg jo vel først redegøre lidt for hvad den handler om og samtidig udvælge nogle synspunkter jeg vil diskutere og vurdere...

Svar #4
18. december 2007 af Sabrina_Valentin (Slettet)

så det bliver jo lidt blandet ind i hinanden

Svar #5
18. december 2007 af Sabrina_Valentin (Slettet)

så det bliver jo lidt blandet ind i hinanden

Brugbart svar (0)

Svar #6
18. december 2007 af Mester_Bean (Slettet)

Min problemformulering nævner knap nok "gør rede for" "analyser og "vurder". F.eks. starter mine to første spørgsmål med "opstil". I 3. spørgsmål kommer: "analyser" og længere henne i samme spørgsmål "der ønskes en redegørelse for.."
I 4. spørgsmål kommer endnu et " gør rede for .." og i selv samme spørgsmål "undersøg"
5. spørgsmål begynder med "beskriv" (:= redegørelse)
6. spørgsmål begynder med: gør rede for
7. spørgsmål "bestem.." (:=lidt diskussionsagtigt) og "prøv at finde ud af" (:= diskussion)
8. perspektiverende spørgsmål: "vælg og beskriv" (redegørelse) .. "giv eksempler" (redegørelse) .. og "vurder"

Ja.. mine vejleder har vist ikke haft det bedste samarbejde

Brugbart svar (0)

Svar #7
18. december 2007 af Christinana (Slettet)

#6 Hehe, det lyder ret indviklet :)
Min probform er vist en del kortere.

Men det skyldes nok at opgaven er tværfaglig, så du skal redegøre, analysere og vurdere i begge fag. Derfor er der nærmest to opgaver i en.

Svar #8
18. december 2007 af Sabrina_Valentin (Slettet)

#6 ja og den måde de har skrevet det er jo ikke nødvendigvis den rækkefølge du vil skrive det i

Brugbart svar (0)

Svar #9
18. december 2007 af Mester_Bean (Slettet)

Nej men det er alligevel svært at samle min redegørelse af de to fag sammen, og min analyse i det to fag sammen
Så nu er min opgave lidt blandet - der et et citat som siger ca. "en dårlig udarbejdet problemformulering skal ikke gå ud over eleven"

Brugbart svar (0)

Svar #10
18. december 2007 af Christinana (Slettet)

Jeg synes også det er svært at kombinere mine fag. Fx har jeg lige knap 1½ om mit bifag, mens mit hovedfag fylder resten af opgaven!
Men min probform nævner kun meget lidt af mit bifag...

Svar #11
18. december 2007 af Sabrina_Valentin (Slettet)

#9 ja min er også blandet... så du er ikke den eneste... og bare det hænger godt sammen så tror jeg de er ligeglade...

#10 mine fag kan sagtens kombineres for har om kræft og stråling, så det er dejligt nok, men mit bifag fylder heller ikke ærlig meget...

Skriv et svar til: TAKSONOMI???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.