Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)
Hjælp til differentation
19. december 2007 af
zuzu_dk (Slettet)
Hej.
Desværre har jeg ikke derive, og skal løse en svær ligning og kan ikk gør det i hånden, så håber, at nogen ville gør det for mig.
f(x)=1/(10^(x-9,78)+1)
jeg skal finde f'(x)=0 og f''(x)=0
Ville være super glad hvis nogen gad at hjælpe, skal nemlig bruge det til studieretningsprojektet.
På forhånd tak:D
Desværre har jeg ikke derive, og skal løse en svær ligning og kan ikk gør det i hånden, så håber, at nogen ville gør det for mig.
f(x)=1/(10^(x-9,78)+1)
jeg skal finde f'(x)=0 og f''(x)=0
Ville være super glad hvis nogen gad at hjælpe, skal nemlig bruge det til studieretningsprojektet.
På forhånd tak:D
Skriv et svar til: Hjælp til differentation
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
