IT

lidt hjælp til JAVA!

24. december 2007 af E=m*c^2 (Slettet)
Hej! Er der nogen der ved hvordan jeg kan for mit program til at virke. Jeg skal implementere dette her (se neden under) i Java. Men jeg kan ikke helt for det til at køre. Det er mening at den skal tage en fil så den kan køre den. Men jeg kan ikke helt se hvad der mangler. Håber at der er nogen som kan hjælpe mig.

public class program {

public void enumerate (ArrayList byer , int i){

if (i >= byer.size() ){

System.out.println(byer);


} else {

for (int j = i ; j < byer.size(); ++j){

Collections.swap(byer, i, j);

enumerate(byer , i+1);

Collections.swap(byer, j, i);

}

}

}

public static void main (String [] args)throws IOException {

program OK = new program ();

OK.enumerate(byer, 1);


}

}

Svar #1
25. december 2007 af E=m*c^2 (Slettet)

er der ikke nogen som kan se lidt på det. det er kun det i main metoden der er noget der er galt med! jeg for en nulpointer exeption!

Brugbart svar (1)

Svar #2
26. december 2007 af mullah (Slettet)


"
(...)

public static void main (String [] args)throws IOException
{

program OK = new program ();

OK.enumerate(byer, 1);


}

}
"
Mangler du ikke en Array med "byer"?


Svar #3
26. december 2007 af E=m*c^2 (Slettet)

det må I undskyld jeg glemte at skrive de ting der skulle importeres men det er: (jeg tror at jeg havde kopieret noget andet der manglede også noget andet)

import java.io.IOException;
import java.util.ArrayList;
import java.util.Collections;
public class program {
public void enumerate (ArrayList byer , int i){
if (i >= byer.size() ){
System.out.println(byer);
} else {
for (int j = i ; j byer = new ArrayList();
program OK = new program ();
OK.enumerate(byer, 1);
}
}

nu når jeg compiler dette her ovenover står der ikke nogen fejel men hvordan kan jeg får det til at indlæse sådan en fil (se neden under):
filen der skulle indlæse kunne se sådan her ud:
X
X
X
X
X
X
1 30 50
2 40 50
3 70 60
X

Der hvor der sår X, der skal der være noget tekst (6 linier for oven og 1 for neden) men det skal bare overspringes når vi skal indlæse filen så det er ikke nødvændigt!

Brugbart svar (1)

Svar #4
26. december 2007 af JuMMe^ (Slettet)

Prøv at spørg på www.html.dk

Skriv et svar til: lidt hjælp til JAVA!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.