Afsætning
Hvor mange timer?
18. juni 2004 af
Maj (Slettet)
Hejsa
Hvor mange lektioner (på 90 minutter) har man i 3.g hvis man har to højniveaufag samt et mellemniveaufag?
Samt hvor mange old, religion, dansk og historie lektioner har man om ugen?
Har man tre lektioner af ovenstående fag på fjorten dage og derfor skiftevis 1 eller 2 lektioner pr. uge?
Håber der er nogle som kan svare mig, på forhånd tak:-)
Hvor mange lektioner (på 90 minutter) har man i 3.g hvis man har to højniveaufag samt et mellemniveaufag?
Samt hvor mange old, religion, dansk og historie lektioner har man om ugen?
Har man tre lektioner af ovenstående fag på fjorten dage og derfor skiftevis 1 eller 2 lektioner pr. uge?
Håber der er nogle som kan svare mig, på forhånd tak:-)
Svar #1
18. juni 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)
ol, re, hi = 100 lektioner (skiftevis 1,2)
da, mellemniveaufag = 130 lektioner (2)
højniveaufag = 160 lektioner (skiftevis 2,3)
da, mellemniveaufag = 130 lektioner (2)
højniveaufag = 160 lektioner (skiftevis 2,3)
Skriv et svar til: Hvor mange timer?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
