IT
hjælp
10. februar 2008 af
lillemig1989 (Slettet)
er i gang med en excel opgave om BMI
først skulle jeg regne bmi ud. bag efter skulle jeg få den til og sige om man er undervægtig eller normal eller overvægtig... nu skal jeg så regne ud hvor meget man skal tage sig eller tage på... men hvordan gør jeg det?
først skulle jeg regne bmi ud. bag efter skulle jeg få den til og sige om man er undervægtig eller normal eller overvægtig... nu skal jeg så regne ud hvor meget man skal tage sig eller tage på... men hvordan gør jeg det?
Svar #1
11. februar 2008 af Mulle-L (Slettet)
Det er lidt svært at forklare, når jeg ikke kan se hvilke formler du indtil videre har brugt i dit excelark. Prøv at ligge det herind, så skal jeg nok se, om jeg kan hjælpe dig videre. Hvis du ikke allerede har fundet ud af det :)
Svar #2
11. februar 2008 af lillemig1989 (Slettet)
Kontroller din vægt
Indtast din vægt 95 Kg
indtast din højde 170 cm
Din BMI er: 32,87 =SUM(B3/POTENS(B4/100;2))
Du er: Meget overvægtig =HVIS(B630;"Meget overvægtig";HVIS(B6>25;"Moderat overvægtig"))))
Du skal tabe dig:
Du skal tage på:
det er de to formler jeg har rugt
Indtast din vægt 95 Kg
indtast din højde 170 cm
Din BMI er: 32,87 =SUM(B3/POTENS(B4/100;2))
Du er: Meget overvægtig =HVIS(B630;"Meget overvægtig";HVIS(B6>25;"Moderat overvægtig"))))
Du skal tabe dig:
Du skal tage på:
det er de to formler jeg har rugt
Svar #3
12. februar 2008 af Mulle-L (Slettet)
Hmm det er lige lidt svært for mig, når jeg ikke kan se dit ark. Prøv evt. at sende det til mig i stedet
Skriv et svar til: hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
