Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Matricer SRO

14. februar 2008 af Ahenning (Slettet)
Hej Jeg sidder med mit matematik fysik projekt i 2 om optiske linser..

Og jeg kan simpelhen ikke finde ud af hvad der er hvad i en Matrice..?

A=? B=?

C=? D=?

Nogen der kan hjælpe mig med at foreklare det..?

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2008 af Jean

Er det selve matrix teorien du mangler information om eller er det specifikt omkring optiske linser?

Skriv et svar til: Matricer SRO

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.