Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)
SRP-> hjælp,, det haster
27. februar 2008 af
jolud (Slettet)
Hey,,
sidder her med min SRP,,
har 2 spørgsmål som jeg ikk fatter''' :S
jeg skal give en redegørelse for:
1)
Lodrette asymptoter for polynomium brøken, y = T/N hvor både T og N er polynomier
2)
Lodrette asymptoter for funktioner på formen y = Log(T/N) hvor både T og N er polynomier
= fatter HAT!!!
en/flere som kan hjælpe????
sidder her med min SRP,,
har 2 spørgsmål som jeg ikk fatter''' :S
jeg skal give en redegørelse for:
1)
Lodrette asymptoter for polynomium brøken, y = T/N hvor både T og N er polynomier
2)
Lodrette asymptoter for funktioner på formen y = Log(T/N) hvor både T og N er polynomier
= fatter HAT!!!
en/flere som kan hjælpe????
Skriv et svar til: SRP-> hjælp,, det haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
