Afsætning
Boston & Portefølje
09. marts 2008 af
fissan87 (Slettet)
Jeg skal lave Boston modellen i forbindelse med en aflevering om DYRBERG/KERN.
Det eneste jeg ved er hvor store dele de forskellige ting af sortimentet udgør af den samlede omsætning?
Smykker kvinder = 88 %
Ure = 10 %
Smykker mænd = 1 %
Solbriller = 1 %
Hvordan skal jeg sætte dem ind i Boston? Er helt forvirret?
Det eneste jeg ved er hvor store dele de forskellige ting af sortimentet udgør af den samlede omsætning?
Smykker kvinder = 88 %
Ure = 10 %
Smykker mænd = 1 %
Solbriller = 1 %
Hvordan skal jeg sætte dem ind i Boston? Er helt forvirret?
Svar #1
17. marts 2008 af 12.marts (Slettet)
Hejsa..
Sjovt nok.. Lige præcis den opgave har jeg netop været oppe i til termins prøve..
Var også meget forvirret og er spændt på at høre løsningen, - for ja, det er jo nærmest det eneste der oplyses.
Jeg undlod at placere dem direkte i Boston modellen, men valgte derimod bare at beskrive dem ud fra de oplysninger der gives..
Fx mener jeg at det er helt klart at D/K Men er "problembarn" også kaldet "spørgsmålstegn" eftersom det er en ny produktgruppe, der bidrager begrænset til virksomhedens omsætning.
Mener nemlig det er et krav at man ved hvorledes produktgrupperne er i forhold til virksomhedens største konkurrent, hvilket der ikke oplyses om :( .. Og så er det jo svært med Boston.
Ikke meget hjælp jeg kunne give, men ville blot bekræfte dig i at det ER forvirrende.
Held og lykke med opgaven :) ..
Sjovt nok.. Lige præcis den opgave har jeg netop været oppe i til termins prøve..
Var også meget forvirret og er spændt på at høre løsningen, - for ja, det er jo nærmest det eneste der oplyses.
Jeg undlod at placere dem direkte i Boston modellen, men valgte derimod bare at beskrive dem ud fra de oplysninger der gives..
Fx mener jeg at det er helt klart at D/K Men er "problembarn" også kaldet "spørgsmålstegn" eftersom det er en ny produktgruppe, der bidrager begrænset til virksomhedens omsætning.
Mener nemlig det er et krav at man ved hvorledes produktgrupperne er i forhold til virksomhedens største konkurrent, hvilket der ikke oplyses om :( .. Og så er det jo svært med Boston.
Ikke meget hjælp jeg kunne give, men ville blot bekræfte dig i at det ER forvirrende.
Held og lykke med opgaven :) ..
Svar #2
03. maj 2008 af 1234_dk (Slettet)
Man skal måske i stedet for Boston modellen, hellere tænke i retning af GE-modellen, i og med at den er langt mere subjektiv, og du kan derfor lettere sætte den i relation til teorien.. Men ja, den er forvirrende og meningen er at du skal kunne bruge de sparsomme oplysninger du får, så godt som muligt...
Skriv et svar til: Boston & Portefølje
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
