Studiebolig

Kollegier i Århus: Gode/dårlige?

08. april 2008 af Bettemy (Slettet)
Jeg har hørt rygter om at der er nogle kollegier, der er meget dårlige at komme ud på: at der enten er meget larm eller, endnu værre, mange indbrud, m.v., men da jeg ikke bor i Århus, og ikke kender nogle, der bor på kollegie dernede, ville jeg blive glad hvis der var nogle, ser kunne anbefale og advare imod de forskellige kollegier :)

P.s: Skal på AU, så de må gerne være tæt derpå :D


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. april 2008 af SomeOneMore (Slettet)

Det er meget forskelligt fra kollegie til kollegie. Indbrud er et generelt problem på de større åbne kollegier, da mange studerende jo tager hjem til familien i julen (typisk den værste tid). Flere kollegier er dog kommet ind i kampen, og der hvor jeg bor havde vi eksempelvis hyret en hundevagt hele julen, og vi slap helt for indbrud. (Det skal dog siges at indbrud i lejligheder har været et stigende problem de senere år jfr. bl.a. http://politiken.dk/erhverv/article486804.ece)

Generelt kan siges, at næsten uanset hvor i Århus du finder kollegiet kan du cykle ind til byen/uni på <30 minutter.

Hvis du finder et kollegie på kollegie8000 med meget lav ventetid, kan det skyldes hurtig udskiftning, hvilket kan være udtryk for at kollegiet er dårligt. Det eneste kollegie jeg direkte har hørt en masse skidt om er Skjoldhøj, men har også hørt fra nogle der var glade for at bo der (det afhang vist af bygning/gang man boede i).

Skriv et svar til: Kollegier i Århus: Gode/dårlige?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.