Spansk

Er der fejl i stilen?

17. april 2008 af Andenger (Slettet)
Heej! Tænkte om der var nogen herinde der lige kunne lure igennem om der er fejl i denne stil jeg lige har lavet om berømmelse... Har skrevet nedenunder hvert afsnit hvad der gerne skulle stå... Ved godt den er en smule lang, men ville være SÅ taknemmelig for bare at få et stykke set igennem.... MANGE MANGE TAK PÅ FORHÅND!

1.
Programas como Operación Triunfo no interesa a Mercé Viladomat. Sin embargo opina que está bien que gente que de lo contrario no tendría una oportunidad en la showbusiness, tiene un posibilidad en estos shows. Dani Alvarez le gusta a programas como Operación Triunfo y Gran Hermano. Creo que piensa está entretinido, y participado si está capaz de cantar.
Creo que las programas como estos, está importante. Las programmas están encontrando a talentos nuevos, y entretene todos los demás.

*Programmer som Opreración Triunfo interesserer ikke Mercé Viladomat. Dog mener hun at det er godt at folk der normalt ikke har en chance i showbusiness, får en en chance i disse shows. Dani Alvarez kan godt lide programmer som Operación Triunfo og Big brother. Jeg tror han synes det er underholdende, og ville deltage hvis bare han var i stand til at synge.
Jeg tror at programmer som disse er vigtige. Programmerne finder nye talenter, og underholder os andre
.*

4. Diego Maradona nacío en 1960 y fue un muy popular futbolisto de Argentina. Los más grande años de Diego Maradona fue en 1986-1990, donde jugó por el club Barcelona. Muchas gente ven a Diego Maradona que el mejor futbolisto jamás. Sin embargo, Diego Maradona, ha(tjek) sido todo menos un modelo delante de la cancha. Su nombre ha sido las más de la veces enlazado con escándalos. Por eso Diego Maradona es famoso, y tiene todavía muchos fans. Diego Maradona fue(blev?) famonso por su talento, pero tuve dificultad en manejar la presión que estar al día la fama.
Hay tambíen personas que no está famosos porque tienen talentos. Un ejemplo es El Principe Frederik y mary Donaldson. Fredik nacío en una familía fama, ya que su madre es la riena de Dinamarca. Por eso está acostumbrado a la fama, ya que no ha sido un ciudadano generel. En cambio Mary Donaldson no nacío en una familía royal, y por eso al principio estuvo un poco nervioso por la presión de la gente.

*Diego Maradona blev født i 1960 og var en meget populær fodboldspiller for Argentina. De største år for Diego Maradona var i 1986-1990, hvor han spillede for klubben Barcelona. Mange mennesker ser Diego Maradona som den bedste fodboldspiller nogensinde. Dog har Diego Maradona været mindre forbillede uden for banen. Hans navn har de fleste gange været forbundet med skandaler uden for banen. Derfor er Diego berømt, og har stadigvæk mange fans. Diego blev berømt for sit talent, men havde svært ved at håndtere presset som følger med berømmelsen.
Der er også mange personer der ikke er berømte fordi de har talent. Et eksempel er kronprins Frederik og Mary. Frederik blev født ind i en berømt familie, idet hans mor er dronning af Danmark. Derfor er han vant til berømmelsen, eftersom han aldrig har været en normal borger. Modsat, er Mary ikke født ind i en royal familie, og derfor var hun i starten en smule nervøs for folkets pres.*

Svar #1
17. april 2008 af Andenger (Slettet)

Hov.. Der hvor der står i den danske: Dog mener hun at det er godt at folk der normalt ikke har en chance i showbusiness. Skulle det have været " ikke har haft en chance...

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. april 2008 af Lone H. (Slettet)

Programas como Operación Triunfo no LE interesaN a Mercé Viladomat. Sin embargo opina que está bien, que gente, que no HA TENIDO una oportunidad en la showbusiness, tiene unA posibilidad en estos shows. A Dani Alvarez le gustaN LOS programas como Operación Triunfo y Gran Hermano. Creo, que piensa QUE es entretEnido, y participaRIA si estUVIERA capazITADO PARA cantar.
Creo que lOs programas como estos, SON importanteS. LOs programmas ENCUENTRAN talentos nuevos, y entretIeneN A todos los demás.

programa = maskulino (en af de undtagelser der bekraefter reglen)

4. Diego Maradona nacío en 1960 y fue un futbolistA muy popular de Argentina. Los años más grandeS de Diego Maradona fueRON en 1986-1990, CUANDO jugó PARA el club Barcelona. Mucha gente ve a Diego Maradona COMO el mejor futbolistA jamás. Sin embargo, Diego Maradona, ha sido todo menos un ejemplo FUERA deL CAMPO (DE LA CANCHA ER MERE SYDAMERIKANSK). Su nombre ha sido RELACIONADO más veces con escándalos. Por eso Diego Maradona es famoso, y tiene todavía muchos fans. Diego Maradona SE HIZO famoso por su talento, pero tuvO dificultadES PARA manejar la presión que CONLLEVA LA fama.
Hay tambíen personas que no SON famosos porque tienen talentos. Un ejemplo es El Principe Frederik y mary Donaldson. Fredik nacío en una familía famOSA, ya que su madre es la rEIna de Dinamarca. Por eso está acostumbrado a la fama, ya que NUNCA ha sido un ciudadano NORMAL. En cambio Mary Donaldson no nacío en una familía REal, y por eso al principio estuvo un poco nerviosA por la presión de la gente/EL PUEBLO.

muy popular futbolisto = futbolistA muy popular

Los más grande años = LOS años más grandeS

gente = ENTALSORD ALTID

der er mange ord der beskriver ens arbejde, erhverv som ender ekslusivt paa A
, hvad enten det er han eller hun der ar titlen
futbolista
policia
periodista
turista
etc.

folk - gente Folket - el pueblo
DET ER MIN VERSION
MVH.

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. april 2008 af AWS-idag (Slettet)

4. Diego Maradona nací en 1960. Det er en afsluttet handling.

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. april 2008 af Lone H. (Slettet)

Undskyld

yo nací
tu naciste
el/ella nacío

nosotros nacimos
ellos/ellas nacieron
vosotros nacisteis

og jo , det er en afsluttet handling, men i trejde person ental datid....
og det kan selv jeg finde ud af, selvom jeg kun gik i skole til og med EFG
basisaar....



Brugbart svar (0)

Svar #5
18. april 2008 af AWS-idag (Slettet)

Min fejl. Lo siento.

Brugbart svar (0)

Svar #6
18. april 2008 af Lone H. (Slettet)

no problem.........

Skriv et svar til: Er der fejl i stilen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.