IT
Mathematica
15. maj 2008 af
rizza (Slettet)
Hvordan laver man et billede af grafen for funktionen:
fix = 1/Sqrt[2*Pi]*e^(-0.5*t^2)
jeg har prøvet at skrive;
Plot[fix[t], {t, -10, 10}]
Men koordinatsystemet kommer bare frem uden graf?
fix = 1/Sqrt[2*Pi]*e^(-0.5*t^2)
jeg har prøvet at skrive;
Plot[fix[t], {t, -10, 10}]
Men koordinatsystemet kommer bare frem uden graf?
Svar #1
16. maj 2008 af Riemann
Jeg vil først lige sige, at jeg aldrig har brugt mathematica, så du skal ikke stole blindt på mit råd...
Men prøv at skriv "exp()" i stedet for "e^()" (eller evt. "exp[]"). Mange programmer kender ikke tallet "e", men bruger i stedet exp-notationen.
Men prøv at skriv "exp()" i stedet for "e^()" (eller evt. "exp[]"). Mange programmer kender ikke tallet "e", men bruger i stedet exp-notationen.
Svar #2
30. januar 2011 af vulcano (Slettet)
I den første linje skal du skrive fix[t_]:=1/Sqrt[2 Pi] E^(-0.5 t^2)
Så skulle det virke
Skriv et svar til: Mathematica
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
