Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)
Hjælp!!
22. maj 2008 af
Den usikkre pige (Slettet)
Heej alle sammen..
Jeg er igang med at skrive en studieretningsopgave i Kemi og Matematik..
Jeg har 2t spørgsmål som jeg skal svare på som lyder sådan: a)
Gør rede for hvad en differentialligning er og giv eksempler på differentialligninger. Giv udledning a løsningerne til y´ = k og y´= ky
og
b) Gør rede for begrebet reaktionsorden, og opstil de differentialligninger, der hører til 0. 1 og 2. Orden. Hvordan kan løsningen af differentialligningerne under a oversættes til kemisproget. Forklar hvorledes man ved grafisk analyse kan afsløre en reaktion er af nulte første eller anden orden.
jeg kan ikke rigtig finde hvad en reaktionsorden er, og kan ikke helt foklar det andet spørgsmål..
Håber at der nogen der kan hjælpe mig..
Hilsen den Usikkre pige:(
Jeg er igang med at skrive en studieretningsopgave i Kemi og Matematik..
Jeg har 2t spørgsmål som jeg skal svare på som lyder sådan: a)
Gør rede for hvad en differentialligning er og giv eksempler på differentialligninger. Giv udledning a løsningerne til y´ = k og y´= ky
og
b) Gør rede for begrebet reaktionsorden, og opstil de differentialligninger, der hører til 0. 1 og 2. Orden. Hvordan kan løsningen af differentialligningerne under a oversættes til kemisproget. Forklar hvorledes man ved grafisk analyse kan afsløre en reaktion er af nulte første eller anden orden.
jeg kan ikke rigtig finde hvad en reaktionsorden er, og kan ikke helt foklar det andet spørgsmål..
Håber at der nogen der kan hjælpe mig..
Hilsen den Usikkre pige:(
Svar #1
26. maj 2008 af Liv1988 (Slettet)
Hey,
1 gode grunde til, at du ikke fik svar: DÅRLIG OVERSKRIFT!
Hvis du stadig har brug for hjælp vil jeg råde dig til at stille spørgsmålet under matematik og kemi forumet.
Liv1988
1 gode grunde til, at du ikke fik svar: DÅRLIG OVERSKRIFT!
Hvis du stadig har brug for hjælp vil jeg råde dig til at stille spørgsmålet under matematik og kemi forumet.
Liv1988
Skriv et svar til: Hjælp!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
