IT

ipod

07. juli 2008 af danishgirl18 (Slettet)
ja har lige fået en ipod men er gået i stå har installeret itunes, men har problemer med at ligge musik over nogle der kan forklare hvordan man gør?

Svar #1
07. juli 2008 af danishgirl18 (Slettet)

jeg har fundet ud af det, men har et andet spørgsmål. hvad er et vågeblus? der står oplad den helt mens vågeblus er slået fra

Brugbart svar (1)

Svar #2
07. juli 2008 af SomeOneMore (Slettet)

Vågeblus er en strømsparefunktion når du ikke lige bruger den.

Brugbart svar (1)

Svar #3
07. juli 2008 af SomeOneMore (Slettet)

Hvis du deler ordet op: Blus = styrke, altså som i der er fuld blus på ilden; Våge = en tilstand hvor du ikke er aktiv, men lige akkurat er vågen (at våge over noget = at holde øje med noget).

Den er altså ikke aktiv, men den er stadig tændt og holder øje med om du begynder at bruge den igen.

Svar #4
07. juli 2008 af danishgirl18 (Slettet)

ok tak for hjælpen :)

Skriv et svar til: ipod

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.