Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Dumpe Studieretningsopgaven

18. august 2008 af Lolzorz (Slettet)

hvad sker der hvis man dumper Studieretningsopgaven?

Har hørt at hvis man ik har lavet den kan man ikke komme ind på 3g..

men hvad nu hvis man får 00 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2008 af Da-ted (Slettet)

Sker der som regel intet... Hvis du får 00 i alle fag kan det dog godt blive et problem medmindre du kan argumentere for at du kan bestå..


Svar #2
18. august 2008 af Lolzorz (Slettet)

det jeg mener er at den opgave man skulle lave i slutningen af 2g,

hvad sker der hvis man dumper i den? Den tæller for slet ikke noget men den skal være afleveret for at komme ind i 3g. Men bliver en dumpet opgave "tællet" som afleveret?..

Fik ikke afleveret min SRO fordi vores lære kunne ikke finde ud af at lave vores forsøg så han ville opdigte nogle forsøgs resultater men han sendte dem aldrig.. der jeg sendte en mail om det svarede han en uge efter (og dermed 3 dage efter den burde havde været afleveret) hvor jeg så fik dem, men det var så forsent..

Nu siger min rektor (har ikke fortalt hende noget om det) og læren at SRO skal være afleveret for at man kan forsætte i 3g og jeg har til på onsdag til at lave den.

Den handler om Reaktionskinetik og differentialregning ( >_<)

Har nemlig tænkt mig at aflevere noget pjat også selvom jeg måske får 00 kan jo ikke nå det på 1½ dag


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. august 2008 af blackduck

For det første. Du må meget gerne få -3 eller 0 i studieretningsopgaven uden konsekvenser. Der er intet beståelseskrav for det enkelte fag/opgave.

Men, det er selvfølgelig en helt anden sag, hvis man undlader at aflevere. Du behøver blot at bruge 5 minutter på at skrive noget lal, og så kan du få et -3 og undgå alle problemer. Hvis du ikke aflevere studieretningsprojektet (eksamensprojektet i 3.g) kan du ikke blive student, men du må næsten selv lige slå reglerne op for studieretningsopgaven. De findes på uvm.dk.

Jeg har hørt om noget lignende på mit gymnasium, hvor rektor bad eleven der ikke afleverede om at sætte sig ind i et lokale og skrive noget tekst på en A4-side, for at han havde noget at aflevere, selvom det vist formelt set var udover tidsfristen.


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. august 2008 af blackduck

Jeg skrev #3 før jeg så #2.

Du afleverer bare hvad du kan. En ikke afleveret opgave er noget møg, enhver form for aflevering, uanset bedømmelsen, gør at du kan fortsætte i 3.g. Det svarer til eksamener. Hvis du udebliver kan du ikke blive student, mens det ikke i sig selv er et problem at få -3,


Svar #5
18. august 2008 af Lolzorz (Slettet)

Tusind tak =)

Virkelig glad for du gad at svare mig.

Så kan jeg tage det roligt med opgaven


Skriv et svar til: Dumpe Studieretningsopgaven

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.