Engelsk

Rettelse af lille opgave

16. september 2008 af KA91 (Slettet)

Hej har oversat følgende tekst til engelsk men ved ikke hvor godt det er så kunne være rart at få det rettet igennem. 

Oversættelsen er fra Dansk til Engelsk og det jeg har har oversat er nederst under den stiblede linje :D. 

Tusind tak på forhånd :D

En ulykke kommer sjældent alene 

Det år havde der været en serie kriser for bystyret. Først gik arbejderne på byens største stålværk i strejke. Nyhedsmedierne skrev om slagsmål ved portene til værket. To hundrede politibetjente måtte sørge for, at busserne med strejkebryderne kunne komme in på fabriksområdet.

Kort efter opdagede nogle lystfiskere, at mange fisk var døde af forgiftning, og at der næsten ikke var nogen laks tilbage i floden. Specialisterne lavede adskillelige analyser af situationen og indsamlede alle relevant oplysninger, men efter 3 uger havde de ikke gjort fremskridt endnu. Myndighederne frygtede, at tusinder af får, køer og kalve, der græssede på engene langs flodbredden, ville blive forgiftet. Eller hvad der var værre: Menneskeliv ville gå tabt

Senere blev byen ramt af jordskælv og 7 kvinder blev dræbt under sammenstyrtede huse. Mange mennesker blev såret, deriblandt mange børn. Katastroferne syntes at fortsætte, og myndighederne erklærede byen i undtagelsestilstand

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Misfortunes never come alone
That year there had been a number of crises for the town government. First of all the workers at the biggest steel factory of the town went on strike. The media wrote about scuffles at the gates of the factory. Two hundred policemen had to take care of, that the busses with the scabs could come into the factory area.
Shortly after some anglers discovered, that the many fish were dead by poisoning, and that there were almost no salmons left in the river. The specialists made several analyses of the situation and collected all relevant information, but after 3 weeks they still hadn’t done any progress. The authorities feared that thousands of sheep, cows and calves, who grazed in the meadows along the riverside, would be poisoned. Or even worse: Human lives would be lost.
Later on the town was hit by an earthquake and 7 women were killed under collapsed houses. Many people got injured, including many children. The catastrophes seemed to continue, and the authorities declared the town in a state of emergency.


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. september 2008 af Isomorphician

had to take care of = make sure

, that = that (aldrig komma før that)

the many = many

by poisoning = due to poisoning

3 = three

hadn't = had not

gone any progress = made any progress

who grazed = which/that grazed

7 = seven

got injured = were injured


Skriv et svar til: Rettelse af lille opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.