Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Massage og Akupunktur

03. december 2008 af l0vey0uu (Slettet)

- Læs
Der vil være 50kr i rabat som første gangs kunde.


Udd. Fys. Massør siden 1990
Shiatsu Massør siden 1995
Akupunktør siden 1992

Akupunktur = 250kr pr.behag
Fys.Mass. samt akupunktur = 400kr ca 1 time
Fys.Massage = 300kr 1 time
Fys.Massage = 200kr 30 min
Fys massage =150kr 20 min
Helkropsmassage = 350kr 1.30 time
Firmamassage = 325kr 1 time

Obs: Dankort modtages ikke

klinikkens adresse:
Jægerhusene 46
2620 Albertslund

www.massage-alfredo.dk


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. december 2008 af Roman Garcia (Slettet)

I stedet for at gå til denne person, så tag til en fysioterapeut, som har suppleret sin uddannelse med en akupontør-uddannelse. Så har man sikkerhed for, at det faglige fundament er til stede.

Regel nr. 1: Lad være med at modtage råd/behandlinger fra personer, der har opnået deres kompetencer via aftenskole og brevkurser.


Svar #2
23. december 2008 af l0vey0uu (Slettet)

Du har vist ingen annelse om hvad du snakker om , fysioterapeuter er da noget af det ringeste

Og vis du havde taget dig tid til at kigge, står der han både er uddanet massør , Akupunktør, Og shiatsu massør,

Og din regel nummer 1 haha må du længere ud på landet med, for det er en omgang ****** du fyre af som du ikke har nogen anelse om, og det passer desuden heller ikke .

Så fysioterapeut smut et andet sted hen og vær så god viden ( med de ting du ikke har forstand eller nogle anelse om )


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. december 2008 af Roman Garcia (Slettet)

Egentlig burde dit første indlæg fjernes, da det jo tydeligvis ikke er noget studierelevant. Og som du kan se i toppen af denne side, så er der nogle, som rent faktisk betaler for at reklamere.

Du skrev yderligere: Og vis du havde taget dig tid til at kigge, står der han både er uddanet massør , Akupunktør, Og shiatsu massør.

Jeg har kendskab til både massør og akupunktør-uddannelsen, så jeg kender godt til området. Når jeg gør brug af disse tilbud foretrækker jeg blot, at personen jeg opsøger har et grundlæggende kendskab til anatomi og andre elementer i kroppen. Personligt tvivler jeg på, at man opnår dette kendskab ved at tage en uddannelse, hvor man i gennemsnit har én undervisningsdag i ugen - uden krav om selvstudium.

Dette er dog KUN min holdning, og mit første indlæg skal ses som et udtryk for denne holdning. Hvis man ikke kan klare at høre på denne holdning, så bør man nok ikke reklamere et sted, hvor ens reklamer kan diskuteres. Så må man derimod "bide i det sure æble" og betale lidt for en reklame i stedet.  


Skriv et svar til: Massage og Akupunktur

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.