Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Kryptologi

11. december 2008 af Llamas (Slettet)

Hej

Jeg er ved at lave en opgave om kryptologi og er ved at lave et RSA-system eksempel.

Jeg bruger tallene p=11 og q=19  pq=209

så skal jeg beregne φ(n) = (p–1)(q–1) = (11-1)(19-1) = 180

nu skal jeg så vælge et tal, som skal opfylde  0 < e < φ(n) og (e, φ(n)) = 1

- det er så her jeg er gået lidt i stå . hvad skal der tal være?

Håber der er nogle som kan hjælpe mig igang igen?


Skriv et svar til: Kryptologi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.