Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

'...'fysiske størrelser.''

12. december 2008 af Mg89dk (Slettet)

Hej,

jeg sidder med min opgaveformulering, men er endnu ikke sikker på hvad kravet er når de skriver:

"behandle eksperimentelle data med henblik på at diskutere matematiske sammenhænge mellem fysiske størrelser."
 

Hvad menes der med fysiske størrelser? Hvad mener de konkret?

- Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2008 af mathon

en størrelse er et tal  * en enhed

U = 3*V

U = {U}*[U]    hvor {U} er størrelsens talværdien og [U] er størrelsens enhed.

fx.
Eel = P*t ={P}*{t}*[P]*[t] = {P}*{t}*W*s = {P}*{t}*J/s*s = {P}*{t} J  (uden gangeprik)


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. december 2008 af blackduck (Slettet)

Hvad er dit emne?

Mathon nævner nogle eksempler fra El-læren. Alle de ligninger du nogensinde har lært i fysik er et udtryk for en matematisk sammenhæng mellem fysiske størrelser (som eksempelvis kan være masse, længde, amplitude, spændingsfald, højde osv.).


Skriv et svar til: '...'fysiske størrelser.''

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.