Oldtidskundskab

Romertal

13. december 2008 af Allan-d (Slettet)

Hvilket år
MDCCCCIX


Brugbart svar (2)

Svar #1
14. december 2008 af Peder Dingo (Slettet)

M = 1000, D = 500, C = 100, IX = 9, dermed er det:

1909


Brugbart svar (2)

Svar #2
14. december 2008 af Peder Dingo (Slettet)

Du skal bare lægge dem sammen. Og husk: Hvis et mindre tal står foran et større tal skal det mindre tal trækkes fra det større tal, og derefter lægges til resten.

 CIX -> 100 + (-1 + 10) = 109


Skriv et svar til: Romertal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.