IT

Virus programmer til Mac

08. februar 2009 af t-m-n (Slettet)

Hey er der nogle der kan anbefale et virus program til min Mac??


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. februar 2009 af piper (Slettet)

Jeg har ikke brugt Mac, så jeg taler ikke af erfaring, men hvis jeg var dig, så havde jeg kigget nærmere på følgende:

Der skulle være mulighed for gratis antivirus med ClamXav. Det bygger på en populær og gennemtestet antivirus engine, der hedder ClamAV. Se mere på http://www.clamxav.com/

Du kunne også prøve avast!, som er anerkendt. Her går du nok ikke helt galt i byen. Her har du mulighed for en 60 dages prøveperiode, og så kan du vælge at betale for det, hvis du ønsker at blive ved med at bruge det. Kig evt. på http://www.avast.com/eng/avast-antivirus-mac-edition.html


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. marts 2009 af Brisen (Slettet)

 Virus program til en mac? Den var god,,, Du har ikke behov for et virus program, men jeg vil anbefale en ny browser  istedet for safari.
De fleste virusser er ikke kompatiable til en Mac, så du har ikke behov for et anti virus program. Men skift din browser til noget andet, der er så mange huller i Safari at det er helt utroligt. Ved den sidste pwn2own, blev en mac hacket på under 2 min pga. den browser.

Udover det så ved jeg da at Mac-support hele tiden yder sikkerhedsopdateringer til alle Mac-brugere, så egentlig er der et såaldt indbygget antivirus program i din Mac. De sikkert igang med nu at opdatere Safari, men skift hellere til en anden browser.


Skriv et svar til: Virus programmer til Mac

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.