Teknologi

plzzzzzzzzzz hjælp

05. april 2009 af mille123456 (Slettet)

Hvordan løser I denne slags opgave:

- x^2 - x + 2 = 0

vil I vække min hukommelse og vise hvordan du gør?
 


Brugbart svar (2)

Svar #1
05. april 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Gæt rødderne, det er hurtigst her, hvad med x=1 og x= -2? Du kan jo skrive den om til (x-1)(x+2)=0. Der er en ganske bestemt procedure for løsning af en 2. grads ligning, når den serveres sådan her Ax2+Bx+C=0, den står i din bog. Jeg orker ikke at skrive den her, du har også bedst af selv at finde frem til den. 


Skriv et svar til: plzzzzzzzzzz hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.