Teknologi

Hjælp , det haster ..

15. april 2009 af MeMissSofie (Slettet)

Hej ..

Jeg har fået mit eksamensoplæg for 2.G, Teknologi B, med emnet CO2 og jeg kan simpelthen ikke finde et produkt, som jeg kan lave til det .. Så er lidt lost .. Vi har et træ- og metalværksted til rådighed, men produktet skal heller ikke være for svært at lave .. Så håber der er nogen af jer der kan komme med nogle ideer som jeg kan bruge eller hjælpe mig lidt på vej ..

Underemnerne er:

Transport og CO2

Boligen og CO2

Fødevarer og CO2

Industriprodukter og CO2

Håber virkelig der er nogle der kan hjælpe mig da jeg allerede på søndag skal aflevere materialeliste og allerede idag/imorgen aflevere min problembeskrivelse ..

På forhånd tak :)

Mvh Sofie


Brugbart svar (2)

Svar #1
15. april 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Boligen og CO2, her hører en brændeovn til, og den udleder kulilte, kuldioxid og vanddamp m.m., så hvad med at bygge en simpel brændeovn, I har jo et metalværksted.


Svar #2
15. april 2009 af MeMissSofie (Slettet)

Jah , men det skulle meget gerne kunne mindske forbruget af CO2 , men ved ikke om du tænker på en bestemt form for brændovn ..


Brugbart svar (2)

Svar #3
15. april 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Det kan det ogå, hvis I bygger et filter ind i det, det må læreren kunne hjælpe med, ellers spørg byggemarkedet, du kan jo lave n kopi at en simpel ovn, det var i hvert fald det, jeg selv ville gøre. Så kan du jo lave forsøg, hvor du sammenligner røgen uden filter og røgen med filter


Svar #4
15. april 2009 af MeMissSofie (Slettet)

Jeg skal i faktisk ikke lave et forsøg der handler om det .. Mere "bare" et produkt , hvor jeg kan fortælle hvorfor jeg har valgt det og alt det .. Tror også det bliver for besværlig med filter og alt det , er alene i gruppen og min lærer må ikke hjælpe os med særlig meget, kun godkende tingene ..

Men selve brændovnen ville man jo godt kunne lave i et vis omfang, men så ville man jo kunne forklare resten .. Men den må bare heller ikke blive for tung , da jeg selv skal transportere den frem og tilbage ..


Skriv et svar til: Hjælp , det haster ..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.