IT

kontaktformular i javascript

21. maj 2009 af Ridderteiro (Slettet)

Hej,

jeg skal op i datalogi imorgen i HTML/Javascript.

Jeg vil lave en kontaktformular i Java, men kan sgu ikke finde ud af det.

Jeg har testet forskellige koder fra forskellige sider, men de er enten for svære, eller virker ikke.

Har I nogle idé om en god kode til netop dette?

Håber I kan hjælpe.

Mange tak :)


Svar #1
21. maj 2009 af Ridderteiro (Slettet)

Jeg har indtil videre skrevet:

<html>
<head>
<script language="Javascript" type="text/javascript">
function vis()
{
Dispwin = window.open(' ', Newwin','toolbar=no, status=no, width=300, height=300');
tekst = <b>NAVN:</b> "+document.form1.ditnavn.value+"<br/>";
tekst += <b> ADRESSE </b> "+document.form1.dinadr.value+"<br/>";
tekst += <b>TELEFON</b> "+document.form1.dintlf.value+"<br/>";
Dispwin.document.Write(tekst);
}
</script>
</head>

<body>
<h1>En simpel blablabla </h1>

<form name='form1' method='post' action='mailto:[email protected]'>
<p> Navn: <br/><input type="text" length="20" name="ditnavn"></p>
<p> Adresse: <br/><input type="text" length="40" name="dinadr"></p>
<p> Telefon: <br/><input type="text" length="16" name="dintlf"></p>
<p><input type="button" value="vis" onClick="vis()"></p>
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
document.form1.ditnavn.focus();
</script>
</form>
</body>
</html>


Brugbart svar (2)

Svar #2
23. maj 2009 af tveon (Slettet)

Beklager jeg ikke så dit indlæg før nu. Håber din eksamen gik okay. :-)

Du skal lige være opmærksom på, at Java og JavaScript intet har tilfælles udover navnet. Java er et stærktypet general purpose sprog med stor udbredelse i industrien, mens JavaScript (eller ECMAScript, som standarden hedder) er et dynamisk scriptingsprog, der udelukkende bruges til at lave hjemmesider med.


Skriv et svar til: kontaktformular i javascript

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.