Billedkunst

mundtlig billedkunst eksamen

11. juni 2009 af missblondielicious (Slettet)

Hej!

Jeg ville hører om nogen har været til mundtlig eksamen i billedkunst? Hvis ja, kunne det være rart, hvis i ville skrive om hvordan det foregik, og det hele! det er rart at være lidt forberedt på hvad jeg kan blive udsat for, når jeg skal til eksamen d. 23 juni :) Håber jeg får svar.


Brugbart svar (3)

Svar #1
12. juni 2009 af Einsteinette (Slettet)

Well... Du har fået opgivet "pensum" (nærmere undervisningsbeskrivelse), som du kan se inde på Lectio. (og hvis i ik har lectio, så har i vel et andet sted?)

Og det er jo, hvad du skal kunne. Ellers kan du vel bede din lærer om en "huskeliste". Vores lærer tilsendte os sådan en seddel. Men det er meget bredt og ender med at blive ustruktueret og kompliceret. Så find den undervisningsbeskrivelse og find materialer dertil. Billeder/bygningsværker/skulpturer/egne visualiseringsopgaver og teoretisk materiale ...

Derefter, d.23.juni kl.xx.xx, kommer du ind i lokalet, trækker et spørgsmål inden for de opgivende hovedområder. Blev bedt om at læse spørgsmålet op, lærerne hjælper dig med at forstå det, hvis du er i tvivl. Så får du lov til at være i fred med opgaven i 60minutter, hvorefter du skal holde et oplæg på ca. 25minutter, hvoraf noget af tiden naturligvis vil gå på en samtale mellem dig, censor og lærer :).

Alt i alt. Kan du dit stof, så skal du ikke være urolig eller nervøs. Det var en hyggelig eksamen. Og er man forberedt og har fuldt styr på det hele.  - hvad er der så at være bange for? Lærerne stiller kun spørgsmål for at få mere ud af dig fra læst/kendt stof.

Held og lykke :).

PS: Emnerne der blev opgivet hos os var bl.a. rum, komposition, hunsthistorisk skelnen, menneskemotivet gennem tiderne, farve, arkitektur, portrættering.


Svar #2
12. juni 2009 af missblondielicious (Slettet)

Okay, tusind tak for svaret! Har fået opgivet 'pensum'. Gennemgår det med nogle veninder inden eksamen. Så tror der er rimlig styr på det :D


Skriv et svar til: mundtlig billedkunst eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.