Oldtidskundskab

Logos.ethos og pathos i sokrates forsvarstale

14. juni 2009 af mountain (Slettet)

Hej Alle Jer, der også læser op til Old eksamen.

Jeg sidder med Sokrates`Forsvarstale og skal analysere følgende afsnit:

2, 3, 5, 6, 9, 10, 14, 15, 19, 20, 26, 29, 31 og 33

ud fra, om det er  LOGOS, ETHOS eller PATHOS, som Sokrates bruger i de enkelte afsnit.

Har du mulighed for at hjælpe mig igang?

På forhånd tak for hjælpen og forsat god læselyst.

Merete


Svar #1
14. juni 2009 af mountain (Slettet)

#0
 

Hej Alle Jer, der også læser op til Old eksamen.

Jeg sidder med Sokrates`Forsvarstale og skal analysere følgende afsnit:

2, 3, 5, 6, 9, 10, 14, 15, 19, 20, 26, 29, 31 og 33

ud fra, om det er  LOGOS, ETHOS eller PATHOS, som Sokrates bruger i de enkelte afsnit.

Har du mulighed for at hjælpe mig igang?

På forhånd tak for hjælpen og forsat god læselyst.

Merete


Brugbart svar (2)

Svar #2
14. juni 2009 af TheRose (Slettet)

Jeg kan huske at da jeg fik den gennemgået kom vi frem til at det er en blanding af alle tre han bruger, men mest logos og ethos


Brugbart svar (2)

Svar #3
15. juni 2009 af omera (Slettet)

Hej Merete hehe det vist dig fra min klasse:P

men er også i gang med det samme, og i min bog er der gode notater fra den der havde bogen før mig og der står: afsnit 1-2 = ethos, 4= Logos, og så har jeg de 4 sidste linier i afsnit 29 = Ethos

Men der er rigtig gode noter her på portalen hvis du søger under sokrates forsvarstale :)

Håber det kan hjælpe hehe hvordan har du ellers forberedt dig til de andre emner vi skulle læse om? Er det nok med bare at læse hele pensum igennem eller?


Skriv et svar til: Logos.ethos og pathos i sokrates forsvarstale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.