Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Hjælp til Emnevalg SRP !

22. oktober 2009 af MeMissSofie (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :)

Jeg går på HTX og skal på mandag vælge hvad jeg vil skrive om til SRP ..

Jeg har haft snakket lidt med min lærer , man det var ikke så meget jeg fik ud af det ..

Men har gået lidt med en tanke om at skrive om Serien "Dr. House" .. Hvis der er nogen der kender den .. De fag jeg så vil bruge og skrive om er Engelsk A og IT/Komm A , da det ikke er muligt for mig at skrive om mediefag , da jeg kan har det på C .. Min lærer siger den bliver sværer med 2 A fag i stedet for et A fag og et B fag , men er det meget sværer ? Nogen der har prøvet det ? Evt har en opgave jeg kan se fra de 2 fag ?

Men med emnet Dr House er jeg lidt i tvivl om man ville kunne fylde 15 sider med det ? Nogen der kan hjælpe mig , eller måske komme på en bedre idé ??

På forhånd tak :)

Sofie


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. oktober 2009 af gpracing (Slettet)

Hej :)

Jeg har skrevet SRP i 2 A fag og fik 12, og det er ikke nogen ulempe at skrive i 2 A fag jeg synes det var langt bedre at skrive i 2 A fag fordi man ofte er bedre og mere interesseret i sine a fag.

Jeg kender ikke serien, og med hensyn til hjælp til emne valg ville det være dejligt hvis vi vidste hvilke fag du godt kan lide, da jeg personligt synes det er langt federe at skrive i nogle fag man godt kan lide.


Svar #2
25. oktober 2009 af MeMissSofie (Slettet)

OKay .. Må jeg se din opgave så jeg kan se hvordan man skriver en opgave som får 12 ?

Jeg kan rigtig godt lide engelsk , dansk , IT/komm og medie fag .. Hvilket alle sammen er A fag undtagen det sidste som er et C fag , desværre ..


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. oktober 2009 af Louni (Slettet)

Du kan jo godt få lov at skrive i et ekstra C fag med specialtilladelse fra skolens ledelse, hvis du har en rigtig god grund. Jeg tror sagtens du vil kunne udfylde 15 sider over dr house, da det jo ikke ligefrem er en lille serie. Jeg står selv og skal skrive studieretningsprojekt på HTX her snart og har selv valgt to A fag at skrive i, og tvivler på det bliver en ulempe. Jeg har ikke før hørt nogen sige at det skulle være en ulempe. Hvis du relaterer serien til en masse udefra, tror jeg ikke at det kvantitative bliver noget problem. Bare husk på at det ikke kun skal være selve serien der er i centrum, og kig grundigt på kravene i bekendtgørelsen for Engelsk A og Kom/IT A. Udover det tror jeg at tricket ligger i at vælge et smalt område, og så virkelig gå i dybden med det. 15 sider kan lyde af meget, men det bliver hurtigt fyldt ud!


Svar #4
26. oktober 2009 af MeMissSofie (Slettet)

Tror 2 fag er mere end rigeligt .. Man kan jo altid tage noget af det lidt ind alligevel ..

Har afleveret seddlen idag .. Så håber da jeg finder en god vinkel og kommer får skrevet de 15 sider ..

Er der nogle krav til de enkelte fag ? Har vi overhovedet ikke hørt om , men måske bare er det bare os der ikke har det .. Hmm .. men vil da lige se om jeg kan finde noget om det ..

Har du nogen idé om hvad man ellers ville kunne dreje ind i det ?

15 sider lyder af rigtig meget nogle gange , men når man først kommer i gang , så går det sikkert som en leg ;) .. Eller det håber jeg ..


Skriv et svar til: Hjælp til Emnevalg SRP !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.