IT

hjælp i datalogi

17. november 2009 af SYCL (Slettet)

Hej

jeg skal lave en øvelse i datalogi

Lav et HTML-dokument, hvor du for funktionen f(x)=x^2-2x-1 udskriver grafens koordinater (x; f(x)) for x=-5,-4,-3...,4,5.

det som jeg har gjort indtil videre:

<html>
<head>
<title>Øvelse 4.9</title>
<script LANGUAGE="Javascript" type="text/javascript">
 function f(x)=x^2-2x-1{
f(x)=1;
for (x=5; x<=-5; x++) {
f(x)=f(x)*x;
};
return f(x);
};
</script>
</head>

<body>
</body>
</html>

men får ingen graf

Fra Steven


Brugbart svar (2)

Svar #1
17. november 2009 af tveon (Slettet)

Hej Steven,

Hvad er det nærmere bestemt, du har forsøgt her? Prøv og beskrive det. For jeg er ret sikker på, at du ikke gør det, som du havde tænkt dig.

Hvordan havde du tænkt dig at få en graf, når du aldrig skriver noget ud til dokumentet?

/Thomas


Skriv et svar til: hjælp i datalogi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.