Afsætning

Ideér til min SRP

02. januar 2010 af thdi1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej.

Jeg skal skrive SRP i uge 5 og 8.

Jeg har valgt H&M som virksomhed og fagene er afsætning og international økonomi. Grunden til jeg valgte den virksomhed, var får at kunne skrive om den måde de brander sig selv på, men den vinkel på opgaven stemmer ikke overens med mine to fag, derfor ville jeg høre om der nogen der har en god idé til hvad min problemstilling/opgave skal handle om?

På forhånd tak

Therese
 


Brugbart svar (4)

Svar #1
02. januar 2010 af Nybegynder (Slettet)

Du kunne prøve at tænke i retning af noget med IØ forklaring på teorierne bag den nuværende krise på de forskellige/ eller relevante niveau der berøre virksomhedens muligheder for afsætning i Danmark og internationalt. osv.


Du skal nok helst prøve at få en opgaveformulering du kan finde ud af. Det er og en tværfaglig opgave, og det hele burde stå i en vejledning i får? Eller har fået? I Vejledningen burde der stå ved hver sammensætning af fag, kravene til hvad man skal have med. Ved ikke om alle skoler har sådan en vejledning til SRP?
Husk brug teorierne osv. du har lært. Samt når du at konkludere ikke kun roser men også have kritik med i konklusionen.
 

Det der med at brande sig er for tyndt, fylder ikke nok. Du kan også f.eks.  forsøge at tænke og bruge begge fag til at analyser virksomheden. Brug din vejleder til konkret at "skære" i det så du ikke kommer til at få et for stort fokus område.

Har i ikke fået tid hos jeres kontakt lærer i SRP sammenhængen?
 


Svar #2
04. januar 2010 af thdi1 (Slettet)

Mange tak for dit svar, det vil jeg helt sikkert overveje :-)


Skriv et svar til: Ideér til min SRP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.