Support

Er studieportalen ikke for alle ?

10. januar 2010 af irring (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg er meget ny i dette forum og forsøgte igår at hjælpe en anden studerende efter bedste overbevisning. Det gav en frygtelig debat i åbent forum, hvor jeg blev bedt om at holde mig væk herfra studieportalen og af en som kalder sig TYSKFØDT, nærmere Heine Truskat forsker 66 år. Så vidt jeg har forstået skal man vel ikke være professorer eller ha anden højere uddannelse for at begå sig herinde, for så er jeg da havnet i de helt forkerte rækker. Jeg har nu undskyldt i åben forum til den jeg kom til at vildlede fremfor vejlede, men mener bestemt ikke at Hr. Heine Truskat har bemyndigelse eller andre kompetancer til at bortvise mig herinde fra.

M.V.H. Irring. 


Brugbart svar (4)

Svar #1
10. januar 2010 af chiiiqaa

Du skal ikke tage sådanne mennesker seriøst, de synes bare, at de er så meget klogere end andre!
velkommen til :)


Brugbart svar (4)

Svar #2
10. januar 2010 af chiiiqaa

DESUDEN, er vi her på portalen IKKE så glade for google translater, da den meget sjældent oversætter rigtigt. Så derfor bør man holde sig fra den :)


Brugbart svar (3)

Svar #3
10. januar 2010 af Rixer (Slettet)

studieportalen er vejen til at blive klogere :)


Brugbart svar (4)

Svar #4
10. januar 2010 af jabas (Slettet)

Jeg synes, det er et meget dårligt selvværd, at man skal forhindre mennesker med at gøre en bedre insats, og delvis gøre det besværligere for alle studerende, der virkelig har brug for hjælp der hjemme.

Jeg elsker desuden at hjælpe andre, hvis jeg umiddelbart kan noget, selvom jeg selv er studerende og benytter en hel del hjælp af hjemmesiden.

:)


 


Svar #5
10. januar 2010 af irring (Slettet)

Tak for jeres støtte og opbakning. Man bliver jo noget forsigtig med at begå sig i det her forum når man får sådan en overhaling. God dag til jer.

Irring.


Skriv et svar til: Er studieportalen ikke for alle ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.