Historie

Historiemateriale om Henry Ford? hjælp

18. marts 2010 af jajajaja1234 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej Folkens

Nogen der kan hjælpe mig med at finde nogle relevante bøger/hjemmesider som kan bruges i forbindelse med Ford fimaet og Henry Ford?

Det skal ikke bare være en biografi eller kort om fords historie, men noget man kan bruge i en historieopgave...

PÅ forhånd tak for hjælpen :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2010 af Pettson

1)     Brug bibliotek.dk - Almindelig søgning - Alle materialer

Emne = Ford Motor Company?
Begræns evt. til Materialetype = Bøger - faglitteratur
Begræns evt. til Sprog = dansk
Kig søgeresultatet igennem og vurder materialets relevans

Emne = Ford Henry?
Begræns evt. til Materialetype = Bøger - faglitteratur
Begræns evt. til Sprog = dansk
Kig søgeresultatet igennem og vurder materialets relevans

2)     Brug bibliotek.dk - Almindelig søgning - Netdokumenter

Emne = Ford Motor Company?
Kig søgeresultatet igennem og vurder materialets relevans

Emne = Ford Henry?
Kig søgeresultatet igennem og vurder materialets relevans

God arbejdslyst!


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. marts 2010 af sinie00 (Slettet)

Hej

Kan varmt anbefale bogen "Ford og fordismen" af Michael Wagner


Skriv et svar til: Historiemateriale om Henry Ford? hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.