Spansk

Find fejlene

09. maj 2010 af missunknow (Slettet)

Hej.

Er der nogen som kan finde fejlene i nedenstående sætninger? for jeg har fået min aflevering tilbage, men jeg forstår bare ikke hvad fejlene er nogle steder..

Acabo de decirlos que yo y Clara , que es muy inteligente, quiere estudiar. [fejlen er decirlos, hvorfor?]

Estas pandillas estaban formados por adolescentes ecuatorianos y dominicanos – es decir hijos de inmigrantes. [fejlen er formados, hvorfor?]

Algunos jóvenes españoles se sienten atraídos por estas pandillas, esto puede deberse que los jóvenes piensan que es muy correa. [fejlen er deberse que, hvorfor?]

Es una pintura famosa de México y es conocida por pintar muchos autorretratos. [fejlen er pintura, hvorfor?]

Creo que el mensaje de la pintura que se debe recordar sus raíces. [fejlen er el mensaje de la pintura que, hvorfor?]

En el texto 5, “Dos cantantes latinas”, tiene el mismo mensaje. [fejlen er en, hvorfor?]

Las dos cantantes latinas piensan que lo es importante recordar sus raíces, aunque uno es inmigrante. [fejlen er es importante, hvorfor?]

Jeg håber virkelig der er nogen som kan hjælpe mig, da jeg gerne vil forstå fejlene.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2010 af jbmm (Slettet)

Her er mine forslag:

Acabo de decirlos que yo y Clara , que es muy inteligente, quiere estudiar. [fejlen er decirlos, hvorfor?]
decirlo (jeg har lige sagt det (ental))

Estas pandillas estaban formados por adolescentes ecuatorianos y dominicanos – es decir hijos de inmigrantes. [fejlen er formados, hvorfor?]
formadas (skal bøjes i hunkøn efter pandillas)

Algunos jóvenes españoles se sienten atraídos por estas pandillas, esto puede deberse que los jóvenes piensan que es muy correa. [fejlen er deberse que, hvorfor?]
deberse a que (skyldes at = deberse a que)

Es una pintura famosa de México y es conocida por pintar muchos autorretratos. [fejlen er pintura, hvorfor?]
pintor = maler (både han- og hunkøn)
pintura = maleri

Creo que el mensaje de la pintura que se debe recordar sus raíces. [fejlen er el mensaje de la pintura que, hvorfor?]
det må være sådan noget som: en mensaje de la pintura es que se debe recordar ...

En el texto 5, “Dos cantantes latinas”, tiene el mismo mensaje. [fejlen er en, hvorfor?]
dos cantantes latinas tienen (verbet skal være i 3. pr. flertal)

Las dos cantantes latinas piensan que lo es importante recordar sus raíces, aunque uno es inmigrante. [fejlen er es importante, hvorfor?]
piensan que es importante
'es' betyder 'det er'
'lo' er objekt/genstandsled og skal IKKE medtages
 


Skriv et svar til: Find fejlene

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.