IT

Tilfældighedsgenerator

03. juni 2010 af Quantum (Slettet)

Hvordan laver jeg en tilfældighedsgenerator i Java, Blue J. Den skal give mig tilfældedige tal af længde 4, såfremt jeg bestemmer de første to tal. Jeg vælger fx 27. Derefter skal jeg få mængden

2711, 2709,2788...  


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. juni 2010 af utdiscant (Slettet)

import java.util.Random;

Random generator = new Random();

int yourNumber = 27;

int random = yourNumber*100 + generator.nextInt(100);

Det skulle gerne virke.


Skriv et svar til: Tilfældighedsgenerator

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.