IT

AutoCad, 3D-max + photoshop

25. juni 2010 af white (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hejsa

Jeg er rigtig dygtig til at bruge alle de tre ovennævnte programmer, det vil sige photoshop, AutoCad og 3D-max. Med AutoCad kan jeg lave arkitektprojekter, og alt hvad man kan tænke sig, og med 3D kan jeg få dem til at se tredimensionelle  ud. Med photoshop kan jeg transformere de grimmeste billeder, til de mest perfekte og fantasifulde i hele verden. Noget som alle vil ønske sig.  Hvem vil ikke sende et perfekt, uopnåeligt og frækt billede til kæresten? .... Hvis du interessere dig send mig en personlig meddelelse her på hjemmesiden.... Prisen kan vi snakke om når du har kontaktet mig.....

Med Venlig Hilsen Me


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. januar 2011 af tapper (Slettet)

 Hej,

Jeg er midt i en AutoCad opgave, som meget snart skal afleveres - jeg kunne bruge nogle timers hjælp og vil høre om du har tid til at hjælpe en af de nærmeste dage? Hvad vil det koste pr. time?

Venlig hilsen

Hans


Svar #2
14. januar 2011 af white (Slettet)

Hej Hans

Hvornår skal opgaven afleveres? Jeg er udlandet nu, og kan derfor desværre ikke hjælpe dig med at lære  programmet. Men jeg kan sagtens hjælpe dig med at  lave opgaven, hvis du bare sender mig en skitse, eller forklarer hvordan du gerne vil have  projektet  skal se ud. Prisen kommer an på opgavens omfang..

Venlig Hilsen

Me Me


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. januar 2011 af tapper (Slettet)

 Hej,

Tak for din mail. 

Jeg arbejder videre med projektet selv, ellers tak for tilbuddet.

Der er en ting, som du måske umiddelbart kan svare på. Jeg skal have løftet et parkprojekt tegnet i højde 0 op til terrænkurverne i højde 20-24m. Formodentlig noget med elevation, har du et bud?

Venlig hilsen

Hans T


Skriv et svar til: AutoCad, 3D-max + photoshop

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.